Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0456 411 5656
WEB http://kosehem29.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Aydın Doğan Cad. No51
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çagin önünde giden bir kurum olmak, sürekli iyilestirme ve gelistirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetistirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barisin, hosgörünün, karsilikli saygi ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım : KARA YOLU İLE
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE - 44 KM. İLÇE MERKEZİNE- 100 M.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :